Välj språk

  Härliga hemska Halloween

  Fira Halloween rysligt mysigt och ruskigt läskigt.

  Ta Öresundståget till Tivoli i Köpenhamn eller Liseberg i Göteborg och få en fasansfullt trevlig dag med familj och vänner. Och glöm inte att i mörkret kan alla höra dig skrika! Vill du fortsätta tjuta så prova några av alla de höstöppna åkattraktionerna.

   

  Under tiden 11 oktober till 3 november förvandlas Tivoli till en Halloween-värld full av pumpor, spindlar, häxor och spökerier. För de yngre är det ett hemskt paradis med skojiga uppträden, skattjakt och spöklika karuseller. De lite större besökarna vill kanske testa hur modiga de är? Tivoli har laddat upp med gengångare, zombies och monster som nog kommer att få en och annan tuffing att bita på naglarna.

   

  Halloween på Liseberg hälsar dig förskräckligt välkommen 11–13, 18–20 och 25–31 oktober samt 1–3 november. Våga besöka Cirkus Bisarr och upplev artister som tar sina jobb på blodigt allvar. I nyheten Skogen lurar spöken på dig mellan de månbelysta träden. För de yngsta väntar snällare hemskheter i Kaninlandet där kaninerna bjuder in till bus och godisjakt. Här får barnen klä ut sig till häxor och spöken och vara med och skrämmas lite.

   

  foto Tivoli: Christoffer Anias Sandager